Inspirerende podcasts | Communicatieprofessionals en ondernemers

INSPIRERENDE PODCASTS VOOR
COMMUNICATIE PROFESSIONALS

donderdag 25 november 2021

Zelf kiezen welke content je wil bekijken of beluisteren. Content on demand. Ben je veel onderweg of doe je op kantoor even je oortjes in? Voor jou hebben we een aantal van de beste en meest inspirerende podcasts over communicatie, ondernemen en de laatste trends uit de branche verzameld. Tune in via de direct Spotify-links.

Brandcast.

Presentatoren Nicole Busscher en Rik Nijkamp van Ondernemers-magazine.nl gaan in de podcast Brandcast in gesprek met ondernemers uit verschillende branches. Gaan daarbij dieper in op hun passies, drijfveren en visies op de toekomst van hun organisaties. Ze proberen de vinger te leggen op hun geheimen tot succesvol ondernemen.

Ontdek de Brandcast nu via Spotify.

De Communicatie Podcast.

Communicatie expert Karine van den Noort brengt jij met De Communicatie Podcast maandelijks tips om het maximale uit jouw communicatie te halen. Handige tips & tricks en vernieuwende inzichten die jou helpen jouw succes als ondernemer of adviseur te vergroten. Luister in de podcast naar inspirerende interviews met landelijke experts over hun visie op communicatie, nu en in de toekomst.

Ontdek De Communicatie Podcast nu via Spotify.

Business Books.

In deze podcast delen Remy Gieling en Thijs Peters maandelijks wijze lessen uit de beste business books en gaan ze in gesprek met topauteurs. Ze gaan daarbij onder andere dieper in op juridische tips voor ondernemers, de onstuimige groei van Amazon en leren je hoe je kunt netwerken zonder te netwerken.

Ontdek de Business Books Podcast nu via Spotify.

100% Inspiratie.

We sluiten deze lijst af met een de ultieme podcast als het gaat om het inspireren van toekomstige, startende of bestaande ondernemers: de 100% Inspiratie Podcast. Thijs Lindhout, bekend van de ‘Hoe de Fuck vind ik Geluk?’ tour, gaat in deze podcast wekelijks op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Aangevuld met een gezonde dosis energie en humor.

Thijs tracht te weten te komen wat ervoor zorgt dat sommige mensen de top in het leven bereiken. Hoe zij hun dromen realiseren en succesvol worden door te doen wat ze leuk vinden. Thijs gaat in gesprek met bekende mensen en deelt hun verhalen via zijn podcast. Wat ons betreft een echte aanrader voor iedereen die meer uit het leven wil halen!

Ontdek de 100% Inspiratie Podcast nu via Spotify.

We want more!

Meer tips & tricks, nieuwsupdates uit de communicatiebranche of inspirerende blogs? Schrijf je hieronder dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Bekijk nu alvast onze Blog voor meer inspiratie en tips & tricks. 

© THE STARDUSTERS 2024