Home | Pixiedust | Afvalcommunicatiespecialist

WIJ ZIJN DE AFVAL COMMUNICATIE SPECIALIST.

Wij zijn gespecialiseerd in afvalcommunicatie en daarom een groen label onder The Stardusters. Vanuit Pixiedust helpen we gemeenten, afvalinzamelaars en maatschappelijke ondernemingen in Nederland met gedragsverandering en informatievoorziening voor doelgroepen en stakeholders.

EEN BETERE EN DUURZAAM VERANTWOORDE WERELD.

Met ons magazine willen we laten zien wat er allemaal mogelijk is door het betrekken van doelgroepen met behulp van communicatie. Ter inspiratie. Ter lering. Ter vermaak. Wij geven je inzicht in diverse voorbeelden en cases die wij zelf hebben bedacht en vormgegeven.

Van strategie tot uitvoering. Campagnes die door ons zijn ontwikkeld samen met gepassioneerde duurzame (beleids)ambtenaren, medewerkers van gemeenten, inzamelaars en ondernemers uit de afvalbranche. Want nogmaals, werken aan een schone, duurzame, circulaire toekomst doen we met elkaar!

Opdrachtgever:
Nedvang

Resultaat:
Toename in het scheiden van glas.

WIJ ONDERSCHEIDEN ONS
MET EEN UNIEKE COMBINATIE
.

BETAALBAARHEID

WENDBAARHEID

SNELHEID

SNEL. BETAALBAAR.
ONDERSCHEIDEND.

Wij zijn specialist in het creëren van onderscheidend vermogen. Met het Rotterdamse make it happen DNA. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak de stap from dust to glory!

© THE STARDUSTERS 2023