Ons team | The Stardusters | Creative Branding Agency Rotterdam

WIE WIJ ZIJN?

The Stardusters is een initiatief van Reinoud Wolff en Steven Olde Hengel. De voormalig Strateeg & Storyteller en Art Director van het Rotterdamse bureau The Crazy Ones. In 2021 startten zij een nieuw reclamebureau gespecialiseerd in positionering, creatie en onderscheidend vermogen voor ondernemend Nederland. Een reclamebureau met fantastische talenten dat past in de nieuwe tijd met een persoonlijke benadering voor klanten en meer vakmanschap voor reclame met focus op zowel zingeving en effectiviteit. In 2023 werd The Stardusters onderdeel van Redkiwi.

Bezieling, ervaring, energie, creativiteit en brutaliteit. Dat is onze mix van Stardusters…

Reinoud Wolff

Reinoud Wolff

Chief Strategy Officer
Steven Olde Hengel

Steven Olde Hengel

Captain Creative
Laura Šarenac

Laura Šarenac

Merkstrateeg
Soraya Stout

Soraya Stout

Creative Designer
Levi Hoonings

Levi Hoonings

Grafisch Vormgever
Sacha Romantschenko

Sacha Romantschenko

Project Manager

BUT WAIT. THERE’S MORE OF US!

Wij zorgen dat onze opdrachtgevers onderscheidend zijn in hun communicatie. Met een eigen verhaal en bijpassende huisstijl en beelden. Met content & campagnes waarmee ze relevant zijn voor hun doelgroepen. Op de kanalen waar de doelgroep zich bevindt. En dan zorgen we voor gedragsverandering of maken we het makkelijk voor de doelgroep om de weg naar een aankoop te vinden met een goede customer journey en toegankelijke webshop. In eigen beheer of op een externe marktplaats. We doen dat samen met onze collega’s van Independent Strategic Digital Agency Redkiwi.

SNEL. BETAALBAAR.
ONDERSCHEIDEND.

Wij zijn specialist in het creëren van onderscheidend vermogen. Met het Rotterdamse make it happen DNA. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak de stap from dust to glory!

NEEM CONTACT OP
© THE STARDUSTERS 2024