Nu nog meer (digitale) mogelijkheden - THE STARDUSTERS

NU NOG MEER
(DIGITALE) MOGELIJKHEDEN

donderdag 20 april 2023

Zoals je weet, zijn wij begin 2023 verhuisd binnen Rotterdam. Met een goede reden… We delen graag het volgende nieuws met je: The Stardusters is overgenomen door Redkiwi. Met onze recente verhuizing, kun je ons, als één grote club kiwi’s, op de Dunantstraat 8 Rotterdam vinden. The Stardusters blijft daarbij als label binnen Redkiwi bestaan. Daarmee vergroten we ons dienstenaanbod door verder te gaan dan ooit!

Be distinctive.

Jasper Verbunt (CEO & Founder Redkiwi) is enthousiast over de nieuwe combinatie. ‘”Samen met onze eigen digitale expertise zijn we nu in staat om klanten nog beter te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. We worden full service en toonaangevend op het gebied van strategie, marketing, creatie en technologie. Zo kunnen wij merken hun onderscheidende vermogen nog beter benutten.”. De nieuwe pay-off van Redkiwi luidt dan ook: be distinctive!

Oprichter en mede-eigenaar Reinoud Wolff (The Stardusters) deelt het enthousiasme: “Jasper en ik kennen elkaar al jaren en zien naast de complementaire expertise ook een culturele match tussen beide bedrijven: Rotterdamse nuchterheid, keihard werken, plezier maken en hoge kwaliteit willen bieden aan onze klanten.”

About Redkiwi.

Van e-commerce en digital marketing tot de bouw van website, webapplicaties en mobiele apps. Voor ieder facet een gespecialiseerd team van ambitieuze kiwi’s. Redkiwi is opgericht in 2004 door Jasper Verbunt en Victor Straatman. Het bedrijf bestaat uit 43 medewerkers en werkt voor klanten als RET, Feyenoord, Babboe, HTM, Zuiver, LaPlace, Bruynzeel en HelloBUS.

Met de overname van The Stardusters, bestaat de combinatie uit 50 medewerkers. Als onafhankelijk bureau behoudt Redkiwi de persoonlijke en flexibele aanpak van de kleine bureaus, maar met de expertise en professionaliteit van de grote bureaus. De komende periode zal Redkiwi actief naar buiten treden met zijn nieuwe identiteit, vernieuwde dienstenaanbod en de doorvertaling naar een nieuwe website.

Heb je vragen over de overname? Of zie je juist kansen met ons uitgebreide aanbod van diensten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om een Bureaupresentatie te geven of sturen die per e-mail naar je toe.

© THE STARDUSTERS 2024