Schobbers - THE STARDUSTERS

SCHOBBERS

WIJ ZIJN
SCHOBBERS

Wij zijn Schobbers. Opgericht in 1940.Welkom in onze wereld. De wereld van eetbare zaden en pitten. Wij geloven dat plantaardig voedsel de toekomst heeft, omdat het gezond, voedzaam, smaakvol én duurzaam is. We zijn een echt en hecht familiebedrijf. Hechten waarde aan lange termijn relaties en persoonlijk contact.We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zijn wars van opportunisme. Weloverwogen en doordacht; dat is hoe we ondernemen en zakendoen.

Wij importeren uit de hele wereld zaden en pitten van hoge kwaliteit om ze vervolgens in onze eigen fabriek in Venlo te bewerken tot hoogwaardige producten. We steriliseren, roosteren, mengen en verpakken. Volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alles gecertificeerd. Alles hygiënisch en veilig. Alles altijd en op tijd geleverd. We zijn innovatief en vooruitstrevend. Flexibel en snel. Denken mee met onze klanten! Zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, aansluitend op de laatste trends. Onze state of the art machines zijn in s taat om met ‘infuse & coating’ techniek de samenstelling, smaak, vorm en kleur aan te passen naar de wensen van onze klanten. Zo verrijken we onze zaden en pitten en leveren we unieke producten op maat, waarmee we onderscheidend zijn in de Europese markt. En helpen we onze klanten om eindproducten te maken voor hun consumenten, die gezonder, voedzamer, smaakvoller en duurzamer zijn. Dat is wat ons drijft. Al meer dan 80 jaar!

Wil je net als Schobbers een onderscheidende positionering met story en beeldtaal? Kijk bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

Sjoerd Schobbers

Mede eigenaar Schobbers bv

Other Projects