Liftinsight - THE STARDUSTERS

LIFTINSIGHT

WIJ ZIJN
LIFTINSIGHT

De liftboys from Rotterdam. Een nieuwe generatie data gedreven consultants met een missie om de markt voor liftdiensten positief te veranderen. Dit doen we met innovatieve universele Liftbox® IoT-oplossingen. Die liftgegevens digitaal, toegankelijk en vergelijkbaar maken. En daarmee de verspilling van geld, middelen en energie minimaliseren en het vertrouwen en de transparantie in de markt maximaliseren.

Ja, wij willen verandering. Zijn gamechangers & pioniers! Wij geloven dat data de sector van liftonderhoud kan veranderen. Met IoT-technologie kunnen we verticale liftbewegingen en horizontale liftdeuropeningen meten. We verzamelen, analyseren en verrijken al deze liftgegevens en zetten ze om in slimme managementinformatie

Wil je net als Liftinsight een onderscheidende positionering met story en beeldtaal? Kijk bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

Alderik Bos MBA

Founder Liftinsight

Ongelofelijk hoe zij ons verhaal wisten te vertalen naar een story to tell en naar een mooie en bruikbare beeldtaal. Alsof je bedrijf nog een keer opnieuw wordt uitgevonden. Dit heeft een enorme bijdrage geleverd aan onze campagnes.

Alderik Bos

Other Projects