Clever Strategy - THE STARDUSTERS

CLEVER STRATEGY

WIJ ZIJN
CLEVER STRATEGY

The smart ones, marketing maniacs die het marketingvak veranderen door vraag en aanbod slimmer en dichter bij elkaar te brengen. Dat is voordelig voor aanbieder én koper. Win-win. Zo wordt iedereen een winner!

We zijn moderne marketeers die de marketing van morgen bedrijven.We omarmen de technologische revolutie om meetbare resultaten te boeken. Rendement te halen. Succesvol te zijn. Groei te realiseren. Samen met onze klanten. Samen met hun consumenten. Het verschil maken, met een gebalde vuist en een glimlach!

Wil je net als Clever Strategy een onderscheidende positionering met story en beeldtaal? Kijk bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

Kjeld Piek

CEO & Co-founder van Clever Strategy

Dankzij Reinoud & Steven hebben we veel te danken voor wat betreft onze identiteit. Ze hebben onze slimme 😉 naam bedacht, drie jaar geleden onze fact based & data driven story gemaakt incl een herkenbare visual identity. We laden dit nu al drie jaar, maar het concept is nog steeds vitaal genoeg voor onze toekomstige ambities. Een story wat perfect aansluit bij onze Rotterdamse mentaliteit. Zie https://www.cleverstrategy.nl/onze-visie/ voor onze story.

Kjeld Piek

Other Projects