Support Casper | Ons werk | The Stardusters

SUPPORT CASPER

BAANBREKEND ONDERZOEK IN DE STRIJD TEGEN ALVLEESKLIERKANKER.

De Stichting Overleven met Alvleesklierkanker is in het najaar van 2015 opgericht met als doel de bewustwording van deze ernstige vorm van kanker te vergroten en geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. Onder de naam Support Casper financieren zij onderzoek naar immunotherapie en virotherapie ter behandeling van alvleesklierkanker. Eén van die initiatieven wordt geleid door Prof. dr. Casper van Eijck, chirurg en hoogleraar alvleesklierkanker aan het Erasmus MC.

Als partner van Support Casper zijn we vanaf de oprichting betrokken en hebben The Stardusters een landelijke on- en offline campagne voor de stichting verzorgd. Een rond concept dat relevantie en urgentie uitstraalt. Divers in de zin dat zowel patiënten alsook medisch personeel en nabestaanden in de campagne zichtbaar zijn. Daarmee worden verschillende doelgroepen aangesproken. Het campagneconcept leent zich optimaal voor zowel online communicatie als gedrukte en buitenreclame.

Lot Bosch van Drakestein

Manager Communicatie & PR
Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

The Stardusters hebben voor ons de Alvleesklierkanker Awareness Maand-campagne verzorgd. Mooi, impactvol en aansluitend bij de strategie en positionering die zij eerder voor ons ontwikkelden. Fijn teamwork met onze mensen en een hoge mate van professionaliteit; zowel op het niveau van account als creatie.

Wil je net als Support Casper een campagne met impact? Kijk bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

MEER OVER PAKKETTEN

MEER CASES

© THE STARDUSTERS 2024