NVDV | Ons werk | The Stardusters

NVDV

PSORIASIS IS BEHANDELBAAR.

Door de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) zijn wij gevraagd om een bestendigingscampagne te ontwikkelen omtrent de huidziekte psoriasis. Dit naar aanleiding van de eerdere campagne met een focus op patiënten met (latente) klachten en het grote publiek. Met als doelen de bewustwording rondom psoriasis te vergroten en tegelijkertijd de vooroordelen rondom de huidziekte weg te nemen.

De bestendigingscampagne richtte zich op patiënten met (latente) klachten vanaf 15 jaar en ouder met als doel het overbrengen van de volgende boodschappen: dat psoriasis goed behandelbaar is, bij vrijwel elke mate van klachten. We trachtten de doelgroep aan te zetten om nu in actie te komen en zichzelf te informeren over de behandelingsmogelijkheden.

Om de vastgestelde doelgroep herhaaldelijk en zo kostenefficiënt mogelijk te bereiken, zetten wij deze campagne volledig op online communicatie in. We maken daarbij gebruik van verschillende online kanalen en vormen van content. Tevens gevarieerde content om de jongere en oudere doelgroep elk met de best bij hen passende beelden en copy aan te spreken.

Wil je net als NVDV een in het oog springende beeldtaal en crossmediale campagne? Kijk dan bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

MEER OVER PAKKETTEN

MEER CASES UIT DE BRANCHE

© THE STARDUSTERS 2024