LIMES International | Ons werk | The Stardusters

LIMES INTERNATIONAL

REALISING CROSS-BORDER AMBITIONS.

Wij zijn LIMES International.

Realiseren grensoverschrijdende ambities sinds 1990.Wij zien de wereld als één grote internationale markt waar talenten ontwikkeld kunnen worden en ambities gerealiseerd. Bedrijven en mensen die de landsgrenzen overgaan professioneel ondersteunen met onze expertise is wat ons drijft.

We werken volgens de Team LIMES Methode.

We formeren teams voor onze klanten inzake business tax, social security, immigration, legal en expat tax. Met onze drietraps werkwijze van analyse, strategie en compliance creëren we verschillende inzichten en perspectieven om tot de beste geïntegreerde oplossingen en adviezen te komen. Dat is wat ons onderscheidt en klanten voor ons doet kiezen.

We zijn thought leaders. Deskundige denkers en doeners.

Hebben specialistische kennis en ervaring op het gebied van social security, business- & expat tax. Onze kennis en ervaring delen we via de LIMES Academy met seminars, workshops en presentaties. We leren van de ervaring van onze cliënten en collega’s in het buitenland. Zo blijven we ons ontwikkelen en vernieuwen.

Wil je net als LIMES International een onderscheidende positionering, een in het oog springende beeldtaal en campagnes met impact? Kijk dan bij onze pakketten naar de mogelijkheden.

MEER OVER PAKKETTEN

MEER CASES UIT DE BRANCHE

© THE STARDUSTERS 2024