Merkpersoonlijkheid | Archetypes | The Stardusters

BEPAAL JOUW
MERKPERSOONLIJKHEID

BRENG DE PERSOONLIJKHEID
VAN JOUW MERK IN KAART.

Elk archetype staat voor een bepaalde set van normen, waarden en kenmerken van de menselijke persoonlijkheid. Universele sets die losstaan van tijd en cultuur. Carl Jung meent dat ieder mens een combinatie van verschillende archetypes is maar we veelal zien dat één archetype onze persoonlijkheid domineert.

Van onze archetypes zijn we ons echter niet bewust. Ze zijn gevormd door eeuwenoud gedrag waarmee we onze doelen als mens proberen te bereiken. De patronen die we in onze culturen zien terugkomen, worden gevormd door het onbewuste effect van de archetypes op gedrag en op onze gedachten. Want hoe rationeel we ook denken te zijn, we nemen maar liefst 95% van onze beslissingen op basis van emoties waar we ons niet van bewust zijn.

Ook op zoek naar jouw merkpersoonlijkheid? Wij helpen je daar graag bij! Bekijk de mogelijkheden direct onder Pakket 2 en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DOWNLOAD.

OVERZICHT ARCHETYPES

Laat nu jouw gegevens achter en ontdek de ins en outs van 12 archetypes.  SNEL. BETAALBAAR.
  ONDERSCHEIDEND.

  Wij zijn specialist in het creëren van onderscheidend vermogen. Met het Rotterdamse make it happen DNA. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak de stap from dust to glory!

  BEKIJK ONZE DIENSTEN
  BEKIJK ONS WERK
  NEEM CONTACT OP

  © THE STARDUSTERS 2024