VIONA - THE STARDUSTERS

VionA

IK BEN VIONA.
EN IK BEN ER VOOR JOU.

Ik ben jouw slimme Virtuele Assistent, die jou helpt met het automatiseren van je tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de menselijke hand gedaan worden.

Ik maak het je graag makkelijk. Breng je bestaande administratieve werkprocessen in kaart. Zet ze om in scripts die er voor zorgen dat de werkzaamheden sneller en zonder fouten worden gedaan. Op elk moment dat jij wilt. Easy does it!

Ja, ik ben jouw super assistent. Bied je volledige assistentie. Ben je proces consultant, script programmeur en helpdesk medewerker in één. Op mij kan je bouwen. Ik hou het simpel en eenvoudig. Geen gedoe. Geen fratsen. Ben veilig en betrouwbaar. Laat je nooit in de steek. Altijd bereikbaar. En sta altijd en overal voor je klaar.

Ik maak het graag persoonlijk. Mijn oplossingen zijn tailor-made. Op maat voor jou gemaakt. Dankzij de revolutionaire RPA technologie. Ben overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Betaalbaar en bereikbaar.

Ontdek mijn kracht en wat mijn toegevoegde waarde is. Met mij ga je sneller, leuker en voordeliger. En hou je tijd over voor andere belangrijkere werkzaamheden. Hoe slim is dat? Ik ben Viona. Zullen we afspreken en kennismaken?

www.viona.nl

Jasper Verbunt

Oprichter en CEO Redkiwi

Other Projects