Social media campagne | The Stardusters | Reclamebureau Rotterdam

SOCIAL MEDIA.
STRATEGIE EN CONTENT.

Is jouw doelgroep actief op social media? Maak dan impact bij jouw doelgroep met een krachtige contentstrategie en onderscheidende uitingen. Allemaal in ons nieuwste social pakket! We adviseren jou over welke kanalen je het beste online kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Met een handige contentkalender heb je altijd houvast en zie je dat we content over kanalen op een logische wijze verdelen en daarbij een slimme volgorde aanhouden. Een volgorde waarin alle aspecten van jouw merk in de vorm van social media content voorbij komen.

The Stardusters zijn er op het gebied van social media voor je als het gaat om strategisch advies, het schrijven van post copy en natuurlijk de digitale opmaak van de gaafste uitingen, zowel statisch als bewegend. Kies nu uit een van onze scherp geprijsde bundels!

PAKKET 6.

SOCIAL MEDIA

STRATEGIE & CONTENT

Maak impact bij jouw doelgroep met een krachtige contentstrategie en onderscheidende uitingen. Kies uit een van onze scherp geprijsde bundels!

 • Contentstrategie & campagnethematiek
 • Contentkalender (gebaseerd op 1 kanaal)
 • Copy creatie posts/stories/reels
 • Digitale opmaak posts/stories/reels (op 1 formaat)

*Bovenstaande zaken zijn inclusief 1 correctieronde.
Inclusief advies over planning en inzet. Exclusief promotiebudget, instellen/plaatsing, monitoring, optimalisatie, rapportage en community management.


Meer info
Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
  KIES DE BUNDEL DIE BIJ JOU PAST.

  SMALL

  8 social media posts

  Campagneduur: 1-2 maanden

  Prijs: 1.500 euro

  MEDIUM

  16 social media posts

  Campagneduur: 2-4 maanden

  Prijs: 2.900 euro

  LARGE

  32 social media posts

  Campagneduur: 4-8 maanden

  Prijs: 5.600 euro

  SNEL. BETAALBAAR.
  ONDERSCHEIDEND.

  Wij zijn specialist in het creëren van onderscheidend vermogen. Met het Rotterdamse make it happen DNA. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak de stap from dust to glory!

  NEEM CONTACT OP
  © THE STARDUSTERS 2023