YOU EITHER
MAKE DUST OR
EAT DUST

We all have stardust in our bones

WIE WIJ ZIJN?

The Stardusters is een nieuw initiatief van Reinoud Wolff en Steven Olde Hengel. De voormalig strateeg & storyteller en art director van het Rotterdamse bureau The Crazy Ones. 2020 was het jaar van corona. Het jaar van bezinning en reflectie. Een nieuw tijdperk diende zich aan. Kill your darling. En durf jezelf opnieuw uit te vinden. Met dat motto stopten Wolff en Olde Hengel in januari 2021 met hun purpose agency The Crazy Ones om een nieuwe frisse start te maken met Jørgen van Rijn in een nieuw bureau speciaal gericht op onderscheidend vermogen voor ondernemers. Een bureau dat past in de nieuwe tijd van een meer persoonlijke benadering voor klanten en meer vakmanschap voor reclame met focus op zowel zingeving en effectiviteit.

Reinoud Wolff

Reinoud Wolff

Captain Strategy
Jørgen van Rijn

Jørgen van Rijn

Captain in Command
Steven Olde Hengel

Steven Olde Hengel

Captain Creative
Soraya Stout

Soraya Stout

Creative Designer
Koen Geers

Koen Geers

Art Director
Laura Šarenac

Laura Šarenac

Brandmanager
Lewis

Lewis

Chief Security

OUR STORY!

Daarom zijn wij er voor de ondernemers.

De wereld verandert snel. De complexiteit neemt toe. Ondernemers hebben visie. Bedenken oplossingen voor de complexiteit. Oplossingen voor problemen. Daarom zijn ondernemers zo belangrijk voor de economie. Het zijn de aanjagers en gangmakers. Zij zorgen voor verandering. Zij brengen de vooruitgang. De magie!

Daarom zijn wij er voor ondernemende klanten. Die er zin in hebben. De CEO’s en DGA’s. Directeuren en managers. De zelfstandigen en onafhankelijken, eigenwijzen en eigenzinnigen. Die op hun eigen manier zakendoen. Hun eigen weg bewandelen. Ook al weten ze dat dit niet de makkelijkste weg is.

Voor de durfals en risiconemers. Vrijbuiters en vrije geesten. De positievelingen en energiekelingen, die zelfverzekerd en vastberaden zijn. Eigen keuzes maken. Zelf knopen doorhakken.Hun eigen pad bewandelen en hun eigen verhaal schrijven. Vooruit willen. Groeien. Om hun dromen te realiseren…

WE ARE
PURPOSE
DRIVEN.

Bedrijven en merken van ondernemers en familiebedrijven hebben meestal nog een ziel. Dat spreekt ons aan. Onze positioneringen en stories krijgen altijd een ziel en een purpose mee.

MONEY MAKING
MACHINES. WITH A
HUMAN TOUCH.

Dat is wat wij ook bouwen voor onze klanten. Het is druk op het web. Het is duur op het web. Dus zorgen wij dat onze klanten onderscheidend zijn. Met een eigen verhaal en bijpassende beeldtaal. Met content & campagnes waarmee ze relevant zijn voor hun doelgroepen. Op de kanalen waar de doelgroep zich bevindt. En dan maken we het makkelijk voor de doelgroep om de weg naar een aankoop te vinden met een goede customer journey en toegankelijke webshop. In eigen beheer of op een externe marktplaats. We doen dat samen met onze online partner Clever Strategy.